místnost: Oblíbené jídlo, lahůdky, pokec pro gurmány atp.

od: Azeroth
pro: all
26.02. 20:55
https://imgur.com/gallery/oamqT2Z
Ten gif neni az tak zajimavej, ale pobavily me komenty o tom, jak je kapr ryba dobra akorat tak na splachnuti do hajzlu.
od: panta
pro: Azeroth
26.02. 22:39
To je celkem populární názor i tady :)
od: zila
pro: Azeroth
27.02. 11:41
Však ať to nežerou. Aspoň neubyde.
od: dew
pro: Azeroth
27.02. 12:33
vzdyt jo... jednou za rok z nostalgie akorat, ale uz druhy den radsi kureci rizek, i kdyz je toho plny balkon, heh
od: Vilda
pro: panta
28.02. 11:54
Názor lidí, co to neumí upravit, nebo to nikdy nejedli dobře upravený...
od: panta
pro: Vilda
28.02. 11:59
Jen počkej zajíci. Teď přijde armáda dementů, která ti bude tvrdit, že kapr žere bahno a je to odpadní ryba tim pádem a kdesi cosi :D
od: HY3N4
pro: panta
28.02. 12:08
Ale.. je...
od: Jitrnicka
pro: Vilda
28.02. 12:24
Tenhle recept z komentaru mi prijde celkem pouzitelny

I know a great recipe...clean carp...put it on a Cedar plank...grill...then eat the Cedar Plank and throw the carp in the garbage
od: basa
pro: Vilda
28.02. 13:09
No a nebo žerou jen hnusný tučný kousky z bahnitýho rybníku. Přitom takovej vysvalenej kapr z písaku nebo jezera je pochoutka.
od: Nightmare
pro: Azeroth
28.02. 14:07
Sladkovodni ryby nemaj dost jodu,nevidim duvod je jist.
od: Nightmare
pro: panta
28.02. 14:10
A pamatuji si ze kdyz sem rekl amikum ze jime kapry tak se mi vysmali docela
Rikal sem si ze asi to bylo jen tou konkretni skupinou,ale
https://reelgame.com/are-carp-good-to-eat/
"If you are a U.S. reader, the idea of carp probably puts you a little on edge. These fish have been vilified for years, sometimes for good reason. "
od: Azeroth
pro: panta
28.02. 14:32
Nebo se objevi armada dementu, co ti bude tvrdit, jak je kapr super, kdyz ho vyudis nebo nalozis do nejakejch exotickejch omacek ignorujice fakt, ze kdybys tu stejnou vec udelal s nejakym jinym masem, tak vysledek bude chutnat lip a nebudes z nej pul hodiny lovit kosti. Nehlede na to, ze v CR tenhle argument dost pada, protoze tady ho vetsina lidi proste mrdne do strouhanky a osmazi, na coz uplne nemusis byt Gordon Ramsey, abys to nepomrdal.
od: Nightmare
pro: Azeroth
28.02. 14:59
Asi tak. Tahle ryba je prudce jedovata a vlastne chutna po cpavku ale kdyz ji nalozim do oleje,dva dny louhuju a pokapu krvi z pany tak je to k jidlu.
Dobre maso hodim na gril,posolim a je hned k jidlu. Pokud je s nim potreba delat neco vic nebo schovat chut ryby tak na to jebu
od: Ashe
pro: Azeroth
28.02. 15:00
Hlavně už ne tuhle debatu :D Ať si každý žere co chce. Mi třeba kapr chutná, zároveň mi z něho není blbě a neposeru se, což jsou asi jediné argumenty které mě zajímají v rozhodnutí jestli něco jíst nebo ne :)
od: vrennatic
pro: Nightmare
28.02. 15:44
"sladkovodni ryby nemaj dost jodu,nevidim duvod je jist"

Mam se podivat do zdrojaku? Protoze ted vazne nevim, jestli to jako je humor, nebo nejpitomejsi argument, co jsem slysel minimalne tenhle rok.
od: mightning
pro: vrennatic
28.02. 16:15
tenhle thread je cely kvalitni, ale jod vyhrava
od: noximo
pro: mightning
28.02. 16:52
od: Oneiros
pro: noximo
28.02. 19:04
:D
od: zila
pro: mightning
28.02. 20:05
Tak já se taky přidám. Kdo nejí kapra je čurák.
od: Mleako
pro: Nightmare
28.02. 22:48
Tvoje máma je prudce jedovatá. Dravý mořský ryby jsou na tom mnohem hůř, protože v sobě akumulujou rtuť a další těžký kovy z menších ryb a živočichů, který sežerou. Ja teda nejsem žádnej extra milovník kapra, ale když je to kousek chycenej v pomalu tekoucí vodě nebo rybniku bez výkrmu, tak je to v pohodě ryba.
od: dew
pro: Mleako
28.02. 22:59
nightmare je s tim vedatorstvim fakt mimo, no. ja proste nemam rad tucne ryby, vyhybam se kaprum i lososum. dobre upravene to muze byt fajn, ale jenom jako vyjimecna ochutnavka, na pravidelne zradlo si proste vyberu neco lepsiho.
od: vrennatic
pro: Mleako
28.02. 23:41
Ja myslim, ze ten Nightmareuv post, na ktery reagujes, uz snad byla nadsazka, ale tim predchozim si nejsem jisty. Hejt na kapra uz komentovat nehodlam, ale ochudit se o pstruha, candata, lina ci nedejboze stiku, to uz fakt nedava moc smysl 🙂
od: dew
pro: vrennatic
29.02. 01:07
ja rybu hodne rad... ale prave takovou, jak plebs rve, ze je to bezvyrazne. :)) a kapr je proste ryba z mcdonaldu, jeste poradne pocukrovat by to meli.

od: Leefo
pro: all
18.11. 18:23
Tak jsem si dal Beyond Meat burger v Craftu a musim rict, ze prijemne prekvapeni. Neni to vyslovene 100% hovezi, ale maso to rozhodne pripomina a chut to ma zajimavou. Zkusim jeste Impossibla v Burger Kingu, ten udajne nema byt tak zajimavy, ale zase o to vic bliz hovezimu :)
od: Oneiros
pro: Leefo
18.11. 22:26
No a z čeho to je udělaný Teda?
od: LukKe
pro: Leefo
18.11. 23:23
v jakym craftu?
od: Mleako
pro: Oneiros
19.11. 09:55
V hospodě, kde si to dával kolega nám tvrdili, že základ je hrachovej protein, ale čím je to dobarvený a dochucený nevím. Ale imho v tom musí bejt narvanejch tolik aditiv, že radši zůstanu u toho hovězího. Už z principu nemůže rostlinej protein chutnat jako hovězí, aniž bys do toho nasypal nějakej glutamát, kvasničnej hydrolyzát nebo guanosin/inosin-monofosfát apod.
od: Leefo
pro: Oneiros
19.11. 11:03
Viz mleako, je to processed sračka, rozhodně by bylo mylný od toho očekávat, že je to něco zdravého. Ale chuťově je to supr.

Lukke> ten na miraku. Jsem ani nevěděl, že je další :)
od: zila
pro: Leefo
19.11. 11:09
Tak kde jinde schovat náhražku masa, než do burgeru, že. Tam se ztratí ledacos. Ale místo steaku by sis to asi nedal.
od: LukKe
pro: Leefo
19.11. 11:16
jo tam pod divadlem? tam sem snad nikdy nejedl ani
od: Leefo
pro: zila
19.11. 11:24
Ochutnaval jsem to maso samozřejmě i mimo burger jako samotný :) steak je ofc něco úplně jiného než mletý hovězí, o tom se snad nebudeme bavit.
od: zila
pro: Leefo
19.11. 11:42
Mleté hovězí je pořád hovězí a ne hmota z trikatelovy fabriky.
od: Leefo
pro: zila
19.11. 11:47
Moje pointa je, že se nikdo nesnaží napodobit Kobe beef, ale mletý maso na burger. Nevím, co víc ti mám povědět.
od: nithril
pro: Leefo
19.11. 12:44
Staci slibit, ze uz to nebudes zrat. Zilovi se to nelibi.
od: zila
pro: nithril
19.11. 13:44
Ať si žere co chce. Ale když už tomu dělá reklamu, tak mu k tomu řeknu svoje.
od: Leefo
pro: zila
19.11. 14:08
rekls mi, ze bych si nahrazku mletyho masa nedal misto steaku. Ja s tim souhlasim. Diky.
od: Gandalf
pro: LukKe
19.11. 14:40
neni to nic moc, v okolí míráku máš několik lepších :)
od: Leefo
pro: Gandalf
19.11. 14:45
jo to urco, jen tady jsem vedel, ze ten Beyond maji, proto jsem sel na jistotu tam, chtel jsem ochutnat. Ale vyslovene spatny misto to taky neni.
od: PiTRiS
pro: Leefo
19.11. 15:38
mě v tomhle dostává, jak prostě vegani "ne ne maso" a pak půlku věcí je dělaná, aby se jako maso jmenovala a ideálně i chutnala... se mi líbil ten díl Ano šéfe, jak šel pohlreich do Plevelu a přesně za tohle je tam zmrdal...

jinak proti vegeburgerům nic, měl jsem právě v plevelu nějakou s "čočkovou plackou" místo masa a bylo to výborné, na nic si to nehrálo, bylo to syté, prostě super :)
od: Nightmare
pro: PiTRiS
19.11. 15:41
nevymyslel bych pro kazdou pitomost novy nazev.
ma to chutnat jako maso,vypada to jako maso,dava se to mezi dve housky,at se to klidne jmenuje vegeburger.
od: Gandalf
pro: Leefo
19.11. 16:31
Jo, určitě souhlas.
od: James
pro: Leefo
19.11. 17:00
Jeste ochutnej veganskej burger v Burrito Loco a dej pak vědět co je nejlepší.
od: Leefo
pro: James
19.11. 17:30
hm, v rychlosti jsem zjistil, ze pouzivaji nejaky Linda McCartney's vegepatty a recenze jsou vsechny typu 'neni to tak dobry jako beyond, ale zase je to levny' :) to v klidu vynecham, ale ten impossible zkusim, je vsude vychvalovany.
od: basa
pro: Leefo
19.11. 18:03
Jsem hledal toho Impossibla u nás v Burger Kingu a už si říkal, že je to asi nějaká pražská specialita a teď koukám, že se to jmenuje Rebel Whopper ;)
od: nithril
pro: PiTRiS
19.11. 18:30
Hele ja jsem sice taky zastance toho, ze jsou lepsi vege/vegan jidla, ktera si na nic nehraji a chutnaji skvele, jako treba portobello burger, na druhou stranu ale chapu, ze spousta lidi neji maso z etickych duvodu, coz ale neznamena, ze to nemeli radi, proto budou vzdycky existovat tyhle napodobeniny.
od: Leefo
pro: basa
19.11. 18:39
Jo, jasný :)) mne tu jde spíš o to maso, jestli to je jen I'm vegan výstřelek, nebo to má reálnou šanci nahradit aspoň z části maso. Takže to jak se jmenuje pak ten burger v kde jakej fastfoodu neřeším :) a BM mě překvapil, ikdyz jsem masita konzerva ala zila :)
od: PiTRiS
pro: nithril
19.11. 18:46
to pojmenovávání mi vadí asi víc - prostě proč tomu budu říkat "beyond meat burger", "saitanová kachna", "tempehová svíčková", "sojové vuřty" (reálné příklady z jídeláku) když to s tím nemá naprosto vůbec nic společného? chuť, ok... ale upřímně jsem ještě neměl takovou vege náhražku co by měla s masem cokoliv společného... nejvíc čím to připomínalo maso byla obdobná směs (grilovacího) koření, co se používá na maso a která naprosto překryje (ne)chuť toho vege základu. S masem to samotné nemá prostě nic společného...
od: nithril
pro: PiTRiS
19.11. 19:46
Hele mozna proto, ze kdyz to pojmenuji 'tempeh s omackou ze smetany a rozmixovane korenove zeleniny', tak ne kazdy pochopi, o co se jedna :) pod pojmem svickova kazdy vi, co si predstavit, at uz je to delane s masem, nebo bez. Taky si dokazu predstavit lepsi nedelni obed, ale nechapu, proc by melo nekoho obtezovat, ze si vegani delaji fejkova jidla masozroutu, nebo ze je jeste nedejboze pojmenuji podle origonalu :)
od: iassai
pro: PiTRiS
19.11. 21:19
tak tenhle burger se snazi lidem co maso ji umoznit ho vynechavat nebo najit zpusob jak byt setrnejsi k prirode...

to neni jidlo primarne pro vegany. to je na tom dulezity.

obecne ty reznictvi pro vegany (v Berline je jedno napr.) imo jsou zamereny na sirokou populaci, ktera vegan primarne byt nechce, ale uplne ignorantni taky neni.

ne ze by nejakej vegan byl proti zabijeni zviratek, ale chtel by aby se jeho jidlo nazyvalo krvavej steak atp :)))
od: iassai
pro: PiTRiS
19.11. 21:21
jinak vtipny je tohle

https://i.imgur.com/bChgcHs.jpg
od: tsu
pro: iassai
19.11. 21:40
v čem jsou ty processed sračky šetrné k přírodě?
od: iassai
pro: tsu
19.11. 22:45
no spotrebuje 98 procent min vody, 98 procent min zeme atp.. proste burger nemuzou zrat vsichni na svete kazdy den atp.

nejsem odbornik a ta otazka je ofc komplikovana, protoze co by kdyby.. ja jen pridal do diskuse, konkretne u tohohohle fake masa se to docela uvadi, ze neni primarne pro vegetariány nebo vegany...
od: James
pro: Leefo
19.11. 23:05
taky se chystam ochutnat abych vědět jaký to je, tak uvidim :) Spíš asi ten BK

a zase se potvrdilo jak je south park aktualni

https://www.youtube.com/watch?v=V4-ul5iMYm4
od: panta
pro: iassai
20.11. 17:08
Ale ty procenta sis vycucal z prstu, ne? :) Když se podíváš na to složení, tak jenom logistika převážení jednotlivejch surovin na výrobu toho vegeburgeru ti vygeneruje takovou karbonovou stopu, že bys musel sežrat stádo krav, aby si se tomu přiblížil + takový to vnímání, že když žeru pšenici, tak nezabíjím zvířata je taky nesmysl ofc.

už jenom svojí pouhou existencí prostě zabíjíš zvířátka a nemusíš k tomu nutně žrát kilo masa denně. Deal with it.

Na druhou stranu, že by nemusel/neměl člověk žrát půlkilovej burger obden, je samozřejmě pravda, na tom se shodneme :)
od: panta
pro: panta
20.11. 17:08
*pro dementy: To přirovnání se stádem krav je samozřejmě nadsázka.*
od: Gandalf
pro: Leefo
20.11. 17:18
oprava: včera jsem byl v craftu a bylo to fakt dobrý :D
od: noximo
pro: panta
20.11. 17:52
Tak ony ty krávy ti na talíř taky samy nenapochodují, ale i kdyby, tak stejně nebudou ani zdaleka ekologičtější.

Kráva taky musí vyrůst a musíš ji krmit - krávy se porážejí když jim je 18-36 měsíců, to máš při té nižší hranici 550 dnů kdy jim musíš dovážet jídlo a vodu. Nevím, jak často podobné chovy dováží krmení, ale tak hrubým odhadem bych řekl, že to bude častěji než a rozhodně v mnohem větším objemu, než kolik ti spotřebuje jeden burger. Nemluvě o tom, že výroba burgeru bude asi minimálně ztrátová (z hlediska energie), zatímco na jednu krávu (resp. na užitné maso) spotřebuješ nějakých 8 tun potravy a 55 000 hektolitrů vody.
od: dew
pro: panta
20.11. 18:06
ehm, ty procenta jsou asi dost prestrelene, ale bioburgr rozhodne nema ani zdaleka takovou uhlikovou stopu jako hovezi. to zase ty tady dunkujes, aniz by ses taky obtezoval zjistit cisla byt jen nastrelem. vsechno, co je v tom bioburgru, totiz predtim par let zere krava. fakt nejde jen o finalni prepravu ingredienci, heh.
od: dew
pro: panta
20.11. 18:11
jo a s tou vodou o tech 98% vlastne ani nepochybuju, pestovat kravy je snad nejnarocnejsi zemedelske odvetvi na spotrebu vody. teda jestli nekdo nechova hrochy na maso, no.
od: PiTRiS
pro: dew
20.11. 18:18
mhmm, hippoburger... :))
od: Shot
pro: panta
21.11. 08:19
Ta procenta jsou pravdepodobne odsud :) v minulosti jsem na to narazil, kdyz se tento burger objevil dokonce v Brne (Forkys)
https://www.kildarefarmfoods.com/wp-content/uploads/2019/02/Beyond-Burger-LCA-Infographic-2.png

Resp tato publikace
http://css.umich.edu/sites/default/files/publication/CSS18-10.pdf
od: PiTRiS
pro: dew
21.11. 09:30
hmm, panta vypadá, že se k tomu už nevrátí a svou úvahu nám nevysvětlí :( podobně jako čekám na ojnici a olej v elektromotoru :( :D
od: ATtI
pro: Shot
21.11. 12:17
Kdy meli ve Forkys Beyond? To bylo nejake promo? Jsem tam odjakziva videl jen ty jejich.
od: Shot
pro: ATtI
21.11. 12:22
od: ATtI
pro: Shot
21.11. 12:28
Ajo, tim se resi sobotni obed. Dik :)
od: panta
pro: noximo
21.11. 16:55
Nj, tak ono to tak asi fakt bude holt no :) Jsem měl ustřelený představy holt :)

pitris: Tyvole musel jsem si to dohledat v autech, o co vlastně šlo a popravdě? Netušim, proč jsem napsal zrovna ojnice :D Chtěl jsem asi říct osa nebo něco v tom smyslu (aka namáhání kroucením), že elektroauto nemá ojnici mi asi nějak dojde...fakt nevim, proč jsem tam napsal zrovna ojnici :D
od: sairon
pro: panta
21.11. 17:57
co to má znamenat, uznávat chybu? musíš pěkně po pitrisovsku napsat ještě aspoň pět postů, proč za určitejch podmínek můžeš mít pravdu. a to i s tou ojnící.
od: dew
pro: panta
21.11. 20:54
pitris poprve nerekl vsechno uplne blbe, tak to musi dojit jeste tak mesic. ocekavej jeste nejake fory na mamu, zjistil, ze jsou tedka v mode.
od: PiTRiS
pro: dew
21.11. 21:29
nedojil bych to, kdyby se panta nevyjádřil jak se vyjádřil... jako říct člověku, že je čurák za nějaké úvahy a pak nadhodit ojnici a olej v elktromotoru, to už chce dost odvahy :D

panta: no a co teď to vožení surovin na nemasoburgery a to že krávy nic nepotřebují? :D to dotáhneme v threadu třeba v linkách o trumpovi? :D
od: noximo
pro: panta
24.01. 16:32
Gravedigger, ale narazil jsem na přehledné srovnání. Burgery tam ale nejsou :(

https://twitter.com/_HannahRitchie/status/1220675009284313088/photo/1
od: noximo
pro: noximo
24.01. 19:11
No každopádně jsem si díky tomu linku na tohle vzpomněl a stavil se v BK. A musím říct, že celý ten burger byl utopený v rajčatech. Možná schválně? Vzal jsem si to do vlaku, tak jsem to nemohl moc pitvat, ale to maso mi přišlo celkem bez chuti, obyč maso by ty rajčata myslím přebilo.
od: panta
pro: noximo
24.01. 21:34
Hele asi jako chápu, ale ten graf nějak nechápu.

Wheat/Rye: Land Use Change skoro nula zatimco krávy maj milion...to mi přijde divny. Neřikam, že to tak nemůže bejt :)
od: ATtI
pro: panta
25.01. 09:17
tak ten masivní problém s dobytkem je i v tom, že strašná spousta země je zajebaná pěstováním krmení pro něj
jestli ve wheat/rye je započítáno jen to co spotřebuje člověk na svý jídla a v beef land use change jsou započítaný ty zničený kusy amazonie (apod) kvůli pěstování krmení pro dobytek, tak by to klidně mohlo odpovídat
od: panta
pro: ATtI
25.01. 09:22
Co jsem letmo koukal právě, tak se používá většinově kukuřice/soja. Cca 40% produkce kukuřice a 75% produkce soji jde na krmení dobytka. Pšenice/žito se v tak velky míře nepoužívaj jako krmivo, tak odhadnu 50% produkce jde na krmivo pro dobytek.

Což furt ale kurva nevysvětluje, proč tam má prakticky nulu oproti dobytku.

Ale moc času jsem tomu nevěnoval :)
od: noximo
pro: panta
25.01. 11:50
Potrava tam má vladtní barvu.

Kráva potřebuje hodně prostoru, který zasírá i několik let. Krávy jsou prostě neefektivní zdroj jídla.
od: PiTRiS
pro: noximo
25.01. 11:59
mě by jen zajímalo, proč když je ta kráva tak neefektivní a to beyond meat tak efektivní, proč to kurva stojí 5x víc jak ta kráva... pak ať se kurnik nikdo nediví, že si radši dá člověk krávu, než tohle...
od: dew
pro: PiTRiS
25.01. 12:44
hot take z planety pitris :DD
od: panta
pro: noximo
25.01. 17:11
Tak potrava tam má tu oranžovou, což je malá část tý stopy reálně. Největší část zabere Land Use / Farm.

Farm je mi jasnej. Ono to je takový...asi taky ne uplně průhledný, protože kraví hovna se pak zas používaj na zahnojení polí a doplnění dusíku...atd. Je to nejefektivnější hnovijo reálně.

U toho Land Use ale moc prostě nechápu tu disparitu mezi tim a třeba pšenicí.

Jakože kvůli dobytku se kácej lesy/pralesy, ale kvůli pšenici a obilovinám obecně ne-e? Kde jsou kurva avocada, který v mexiku můžou za masivní deforestaci a totální devastaci celejch biomů tyve...nula. Zato kráva má miliardu impact.

Tim neřikam, že je kráva efektivní žrádlo. Jen že ten graf je...divnej.
od: panta
pro: noximo
25.01. 17:26
Jinak teda večer se do toho trochu ponořim, protože mi ty data přijdou fakt divny.

https://ourworldindata.org/food-choice-vs-eating-local

>

https://ourworldindata.org/food-ghg-emissions

>

https://science.sciencemag.org/content/360/6392/987

Plus teda to, z čeho ten graf/článek čerpá reálně má i uvedenou korekturu...ale víc nemam teď čas, večer to projdu schválně.
od: dew
pro: panta
25.01. 19:36
Mi to přijde směšně jednoduché, pšenice se pěstuje hlavně na Ukrajině a podrobných místech, které jsou odlesněné už stovky let. :)) v Evropě už toho prostě moc neodlesníš a obiloviny příbuzné pšenici se nikde jinde ani řádově tolik nepěstují.
od: panta
pro: dew
25.01. 19:37
Jasně no, takže je to o tom, že bylo vylesněno kdysi a teď už se to do grafu nepočítá, jasny...je to na hovno, ale aspoň tomu už rozumim :)

A proč tam teda neni avokado? :D

od: PiTRiS
pro: all
24.01. 10:06
https://youtu.be/ayImIgdgLEI

myslel jsem, že babicu nic nepřekoná... :D
od: postal
pro: PiTRiS
24.01. 11:15
Ale jaké má sexi rukavičky na vaření
od: dew
pro: postal
24.01. 12:27
a ty vlasy. lasagna na vlasech, vlasy v lasagne. :))
od: PiTRiS
pro: postal
24.01. 12:54
mě se líbí jak v těch 10cm jehlách cupitá po té gigantické kuchyni sem a tam a vůbec netuší...
od: Juric
pro: PiTRiS
24.01. 13:13
8. minuta... To musela Gordona Ramseyho rozbolet duše
od: mightning
pro: PiTRiS
24.01. 15:02
to nedavam. zvladl jsem asi minutu
od: renus
pro: PiTRiS
24.01. 17:57
upeč toho Bobika

od: LukKe
pro: all
21.01. 19:31
http://kavarnakocici.com/

nezkouseli jste nekdo? ;)) ze bych zasel otestovat alergii
od: dew
pro: LukKe
22.01. 11:02
jsem zrovna sledoval nejaky drama video na youtube o failed kocici restauraci v torontu nebo kde, psycho cat lady to moc nedavala :))
od: PiTRiS
pro: LukKe
22.01. 11:47
mají tam kafe a kočky... co víc bys o tom chtěl vědět? :))
od: LukKe
pro: PiTRiS
22.01. 12:49
tak nejakej dojem z toho, jestli ti prave kocka nejde vydrapat oci k zakusku treba :))
od: vrennatic
pro: LukKe
22.01. 13:19
Byl jsem v podobnem podniku v Brne a je to podvod. Nejen, ze mi vybranou kocku ani po opakovnem urgovani odmitli pripravit na pozadovany zpusob, ale dokonce me pozadali o zaplaceni a at uz se nevracim. Ta zvirata se tam jen tak bezprizorne prochazeji a povaluji, jako by slepice zobaly v KFC z podlahy a ve steakhousu se prohanela telata.
od: mcgregor
pro: LukKe
22.01. 13:45
Byl jsem tam a ty kočky jsou pak už moc vlezlý. Lezou na stůl, okusují zákusky a snaží se dostat k mléku od kafe. Ale prý to k tomu patří...
od: mightning
pro: mcgregor
22.01. 14:01
bych je hnal, kurvy chlupate. jeste by ti mohly pochcat boty, to k tomu taky patri
od: woyta
pro: mcgregor
22.01. 14:06
viz ty je to nechutny a to mam kocky jinak cekem rad.. jen je nepotrebuju na stole
od: LukKe
pro: mcgregor
22.01. 14:21
:)) hmm
od: biges
pro: LukKe
22.01. 16:46
Byl jsem v ni kdyz byla na Karline. 30 Kc couvert za vstup jako bonus k cene objednavky. Kocky te maj v pici.
od: Gandalf
pro: LukKe
22.01. 17:16
podle mě meme/niche, kterej měl zaniknout někdy v době, kdy přestalo bejt módní psát "its caturday!!" a postovat random obrázky koček. Nechápu, jakej appeal má to, že ti nějaká kočka leze do kafe :)
od: noximo
pro: Gandalf
22.01. 17:32
Tvl, tak myslím, že zrovna popularita koček není nárazová jak u nějakého meme :)
od: dew
pro: Gandalf
22.01. 19:43
mne ten napad nijak neimponuje, ale tohle je hrozna blbost, ktera akorat ukazuje, ze nejsi fanda do zvirat
od: Gandalf
pro: noximo
22.01. 19:48
já si myslim, že popularita koček v době caturdays hodně peakovala. disclaimer: kočky nemám rád, zvířata obecně jo, ale do kavárny to nechci
dew: "opinions" atd, neprezentuju tady objektivní realitu
od: dew
pro: Gandalf
22.01. 19:52
lol cringe
od: blackfox
pro: Gandalf
22.01. 20:34
je hromada lidí, kteří by mají rádi a chtěli by kočku doma, ale z různých důvodů to není možný a tohle je jedna z možností, jak s nimi přijít jen tak do kontaktu, tak proč ne, cílovku to má jasně určenou. s cat memes to přece nemá vůbec nic společnýho
od: LukKe
pro: blackfox
22.01. 20:56
jj, mam prave znamou, ktera se tam chce podivat.. pac by rada kocku i domu jednou.. ale nevi, jestli neni alergicky dite jeji taky.. ho tam chce pak vzit na zkousku :))
od: Gandalf
pro: blackfox
22.01. 21:18
beru :)
od: Oneiros
pro: Gandalf
23.01. 00:50
Taková "kočičí máma" si myslím že bude nadšená. Počkáme, jestli se k tomu vyjádří Marta :o)
od: Mission_Failed
pro: Gandalf
23.01. 07:02
Já si zase myslím, že popularita koček peakovala už ve starém Egyptě. ;))
od: Nightmare
pro: LukKe
23.01. 08:40
tak jdu proti proudu ale byl sem 3x a libilo se mi to.
u pritelkyn mam vždy štěstí na alergii na kočky a tak jednou za čas využiju tohle.
Dám kafe,pomazlím se s kočkama a jednou za rok se necejtim jako cynicky zmrd. Pobíhalo jich kolem tak 5-8 s tím že 2 ještě nebyly uplne otráveny lidmi.
od: zila
pro: LukKe
23.01. 10:09
Hele já bych do kavárny normálně nešel (nejsem kafař, tak co bych tam dělal), ale v kočičí jsem dvakrát byl. Zvířata mám hodně rád a tohle mi přijde mi to jako celkem zábavná věc. A to mám kocoura doma.
od: mightning
pro: zila
23.01. 10:31
ale tvuj kocour je prochcana svine, takze jasne ze se chces pomazlit s hodnejsima kockama v kavarne ;)
od: DJK
pro: LukKe
23.01. 10:34
Můj kocour se odmítá tulit, jdu tam
od: zila
pro: mightning
23.01. 10:54
Nechci ti bořit ilulze, ale všechny kočky jsou svině. Nehejtuj zvlášť tu moji jenom proto, že se ti jednou vysral do batohu. Nemáš ho povalovat po zemi:)
od: mightning
pro: zila
23.01. 11:29
ale sak jak vim ze vsechny kocky jsou vychcane kundy, ktere si svoji roztomilosti vybudovali nejlepsi deal ze vsech bytosti na planete. merlin mi otevrel oci.
od: Neod
pro: zila
23.01. 11:41
;)
od: Jitrnicka
pro: zila
23.01. 21:31
Beztak jsi mu tam nasral ty a jen to hazis na koucoura.
od: bigfutus
pro: DJK
24.01. 08:03
Nedaj mu nazrat par dni, uvidis aky bude pritulny
od: zila
pro: Jitrnicka
24.01. 08:25
Jako dávalo by to smysl, ale já tam nebyl. Kocour byl u nich na hlídání, když jsem byl pryč:)
od: mightning
pro: Jitrnicka
24.01. 09:28
ja mu to srani jeste odpustil, ale kdyz mi ho pak pozdeji pochcal, tak tim nase laska definitivne skoncila

od: renus
pro: all
18.12. 15:18
Až pojedete kolem Rychvaldu, stavte se do pekárny pro chleba a vemte si dva pecny, ten chleba je prostě skvělý.
Musel jsem to napsat, protože ho zrovna baštím a ukrajuji si k němu uzenou slaninu a je krásně na světě :)
pozn pod čarou: prcám burgry
od: PiTRiS
pro: renus
18.12. 15:34
ať zvedne ruku, kdo se musel podívat kde je rychvald... jááá .)
od: Vilda
pro: renus
18.12. 15:39
Měl sis k tomu udělat kýbl rybičkové pomazánky.
od: zila
pro: PiTRiS
18.12. 15:44
Já jsem se dívat nemusel, protože je mi to jedno.
od: renus
pro: PiTRiS
18.12. 17:33
to ví každý...u Orlové :D
od: zila
pro: renus
20.12. 08:37
Tyve u Orlové. Já pro jitotu ani raději nevím, kde je Orlová. Stačí, že jsem byl třikrát v Karviné.
od: Ashe
pro: zila
20.12. 08:43
Tos byl skoro třikrát v Orlové :)
od: vrennatic
pro: renus
20.12. 08:47
V Hanusovicich je vyhlasena pekarna v takovem hnusnem baraku u hlavni silnice hned vedle benzinky. Ridicum tam prodavaji primo z okynka a nekdy se tam stoji fronty. Tam muzu chleba i dalsi produkty sladkeho a slaneho peciva taky jen doporucit. V podstate jediny duvod, proc zastavovat v Hanusovicich :).
od: zila
pro: Ashe
20.12. 09:21
Neříkej to!
od: DJK
pro: zila
20.12. 10:17
No Orlova ma pověst největší díry v republice ne?
od: DJK
pro: DJK
20.12. 10:26
Tvoje máma incoming
od: Ashe
pro: DJK
20.12. 10:39
Ano, je to největší díra podle té pseudoanalýzy od delloitu :)

od: noximo
pro: all
12.12. 10:41
Ad zajímavé linky. Burgery se tu řeší často, ale kde v Praze dělají tu nej pizzu?
od: Neod
pro: noximo
12.12. 10:42
pro me pizza nuova
od: dew
pro: Neod
12.12. 10:48
kolem toho prakticky denne chodim a nikdy me nenapadlo tam vlezt :))

jinak za me la piccola perla v perlovce
od: DJK
pro: noximo
12.12. 11:13
Fresh point na Kulataku
od: fanatic
pro: noximo
12.12. 11:35
+ neod - hlavne neapolska certifikovana, ale jinak taky dobra alforno na petrskym namesti
od: Nightmare
pro: noximo
12.12. 11:57
Za me pizza Mangiami v La Palma na Palmovce vedle metra.
od: LukKe
pro: noximo
12.12. 12:32
san carlo/nuova
od: Scott
pro: noximo
12.12. 13:07
Viz Fanatic, Alforno je super, ne jen na pizzu. A lepsi obsluhu jsem nikdy nezazil. Nuovo je taky super, ale pro me je lepsi Alforno, je tam takova domactejsi atmosfera
od: miras1
pro: Scott
12.12. 13:14
Já teda byl z Nuovy dost zklamaný, ostatní věci dobrý, ale ta pizza byla taková až do spálena, nahořklá.

Alforno je super, chodíme sem občas na obědy z práce, jelikož jsme hned vedle a pizza vždycky hodně dobrá.
od: Gandalf
pro: noximo
13.12. 23:19
ve vysočanech je pizzerka, co se jmenuje ceretto (nebo cerreto), kde mají celkem dobrou pizzu.
od: woyta
pro: Gandalf
14.12. 00:31
tyve o mistnost vedle obhajujes nakou blitku na taliri s tim ze pizza jako pizza who cares :D moc bych na tvou radu nedaval...
od: Gandalf
pro: noximo
14.12. 09:22
Jo a ještě pokud chceš "artisan" pizzu, tak můžeš zkusit Amuni nebo Amano, tam maj skutečně zajímavý, resp. jiný pizzy než je běžný, doporučuju vyzkoušet, je to ale trochu dražší a menší pizza.

woyta: Hele, to že pizzu pokládám za fastfood neznamená, že neexistujou dobrý podniky, co ji dělaj. Já o tom jen přemejšlim stejně jako o burgeru - můžeš si dát fastfoodovej burgerking nebo jít do dishe..
od: dew
pro: Gandalf
14.12. 14:00
Nejzajímavější burgr, co jsem tento rok měl, byl jednoznačně in-n-out double lettuce wrap... Celkem překvapivě k burgru nepotřebuješ bulku. :))
od: pete
pro: Neod
15.12. 14:04
+1
Na Smíchově wine food market má taky relativně okay pizzu.
od: LukKe
pro: pete
15.12. 16:37
tam sme byli nejak na obede jednou firemnim a teda nijak extra me neuchvatila, cekal jsem to lepsi trochu.. i kdyz asi porad trochu nad beznym prumerem.. jinak ja standardne zeru v grossetu na miraku, tam maj taky fajn pizzu
od: fanatic
pro: dew
16.12. 07:58
in-n-out jedine hranolky, ty burgery me tam nejak neohromily, ale je pravda, ze kdyz to cely vezmes jako balicek, tak je to fajn.
od: BroER
pro: noximo
17.12. 23:15
Palatino Stodůlky
od: PiTRiS
pro: noximo
18.12. 09:56
všude tam kde ji dělají v 5 ráno...
od: Gandalf
pro: dew
18.12. 12:08
jj bulka je shit a filler, většinou odstraňuju minimálně tu horní :)
od: angelripper
pro: noximo
18.12. 12:16
už mi bylo blbý naskakovat pozdě do threadu, tak jenom chci potvrdit některý už řečený volby. nejlepší neapolská je podle mě právě pizza nuova a san carlo v dittrichový (na letný už je to dost proměnlivý), absolutní špička je pizza od frankieho, ale nevím, jestli teď má nějakou stálou provozovnu... na FB tady, já ho vždycky chytil jenom někde na různejch akcích.

https://www.facebook.com/lepizzedifrankie

skvělá je fresh point pizza na kulaťáku a nikdy nezklame pepenero. wine food market na smíchově měl super pizzu, ale před pár lety se to nějak zlomilo a už jsem tam dlouho nebyl. naopak v grossetu na míráku jsem byl tuším třikrát a vždycky mi připadala dost hrozná, ale naposled jsem ji zkoušel tak před pěti lety :)

od: Mission_Failed
pro: all
02.12. 19:49
Právě jsem se zlikvidoval kýblem rybičkové pomazánky s chlebem a hořkým černým čajem na zapití. Můžu usnout einz zwei!
od: dew
pro: Mission_Failed
02.12. 20:38
ja z tech tvych jidlovych orgii tezce nemuzu.. vzdycky si vzpomenu, jak jsem se v tech zradlech vrtal ve skolni jidelne, a ty si chrochtas :))
od: Scott
pro: Mission_Failed
02.12. 21:12
Muzes usnout? Nebojis se ze se uz neprobudis? Me by to treba zabilo
od: LukKe
pro: dew
02.12. 22:14
jo, to jsou dycky zradla jak z nejakyho trampskyho casaku z 90 :))
od: vrennatic
pro: LukKe
02.12. 22:35
Vzdyt rybickova pomazanka je klasika. Jestli vase matky nedelaly rybickovou pomazanku, tak uz si o ne neopru ani kolo.
od: biges
pro: LukKe
03.12. 09:04
Tramp je tvoje matka, rybivkova pomazanka je super
od: Mleako
pro: Mission_Failed
03.12. 09:17
Když mi bylo třináct, tak to byla taky moje oblíbená kombinace k večeři, ale dneska už bych si na tom moc nepochrochtal:)
od: angelripper
pro: Mleako
03.12. 09:57
o víkendu jsem dělal rybí pomazánku z osmi konzerv sardinek, ty heretiku :)
od: Nightmare
pro: dew
03.12. 10:47
presne,rybi pomazanku sem nemel 25 let a stejne si umim dokonale predstavit tu pachut :/
od: Oneiros
pro: Nightmare
03.12. 12:06
Tak jako třeba to co nás nutili žrát ve škol bylo k zbliti, ale když si ji člověk udělá doma poctivou, tak je to fajn
od: fanatic
pro: Oneiros
03.12. 14:03
nejhorsi, ale absolutne nejhorsi byla drozdova
od: Nightmare
pro: Oneiros
03.12. 14:39
Stejné sem to měl s brokolicí.
Máma ji uvařila a hodila na talíř,ve škole ji hodili do té kádě,uvařili a hodili na talíř.
Navlhlá,vláčná,bez chuti.
Pak si člověk v dospělosti s odporem zkusí udělat třeba tuhle a zjistí že chutově je to prakticky květák verze 2.0 :)
od: Mleako
pro: angelripper
03.12. 15:00
Tak já myslel vyloženě tu kombinaci s čajem. Proti rybičkový pomazánce nic nemám a dám si ji rád, když vím, že následujících 12 hodin nemusím s nikým mluvit.
od: zila
pro: Nightmare
03.12. 15:43
Pachuť? Co jste to měli za pomazánku? Rybičková pomazánka a čerstvý chleba/rohlík je bašta.
od: Mission_Failed
pro: dew
03.12. 16:04
Přiznávám, že jsem prase co všechno spase. Nicméně školní jídelna je dost zavádějící podnik, helej. I svíčková na smetaně může být hnus, když je špatně připravená, viď. A LukKe to celkem vystihl. Tyhle věci, jako rybičková pomazánka, boršč atd. jsou mé "pohádky mládí". Jako malý skaut jsem na to zvyklý. A když si to vyladíš, tak je to super. Případně je to jako koprovka / lečo - buď to miluješ, nebo nenávidíš. Není nic mezi.)) Já třeba do držky nestrčím ovocné knedlíky, nebo buchtičky se šodó. A jsou lidi, kteří si na tom frčí.
od: Mission_Failed
pro: dew
03.12. 16:34
btw: zkus to brát jako vyvážení příspěvků o hovězím, kdy má mladý argentický býček delší rodokmen, než moje rodina a podobně.))


Samozřejmě myšleno bez urážky vůči lidem, kteří (včetně mě) si například dopřejí pořádné maso. Jen už je to v téhle místnosti jak nošení dříví do lesa, tak na to jdu od lesa.
od: Leefo
pro: Nightmare
03.12. 17:22
tyvole, ale ta mama i ta jidelna ti tu brokolici davaly s myslenkou zdrave vyzivy (i za cenu toho, ze je to hnusny). Tahle SERIOZNI brokolice je presny opak :) Ale jinak ano, z brokolice se da udelat spousta chutovek i pri zachovani tech pozitivnich vlastnosti.
od: dew
pro: Mission_Failed
03.12. 20:02
no vidis, ja leco klidne zcasu na cas snim, ale nijak to proste nevyhledavam. :)) me ty tvoje reporty bavi, i kdyz to jidlo moc neocenuju. deckaaaaa, dneska jsem si udelal KOPROVKU a CEVABCICI s KALUZI PLNOTUCNE, nam nam nam nam!!! :))
od: iassai
pro: fanatic
03.12. 20:26
drozdova ahahha, to smrdelo ... chce se mi blit jeste ted.. bezkonkurencni

ikdyz uprimne, asi pred 10 lety mi ji pripravila doma teta a celkem jsem ji mohl myslim :) kdyz se dobre udela..
od: iassai
pro: dew
03.12. 20:29
nebo hrachovou kasi s tim plivancem uprostred, ve kterym plaval kus cibule :))
od: Grahf
pro: dew
03.12. 20:32
grenadir a halušky s karičkou
od: Azeroth
pro: Leefo
03.12. 21:38
Tak ona i uplne obycejna brokolice se soli chutna docela dobre, kdyz to jak kokot nerozvaris a pripravujes treba blanchingem.
od: Leefo
pro: Azeroth
03.12. 22:40
Souhlas, no.
od: philizor
pro: LukKe
08.12. 21:57
tak zrovna ta rybickova pomazanka se da udelat i celkem obstojne, kdyz pouzijes filety z leopardika
https://www.televizeseznam.cz/video/luxus-na-taliri/rybickova-pomazanka-278402
od: vrennatic
pro: philizor
08.12. 23:19
Cesky ale dokonale, no 🙂
od: Mission_Failed
pro: vrennatic
09.12. 08:53
Tak dneska přišla chuť na kulajdu. Asi je na čase otevřít první sklenku naložených lišek.

dew: udělám ti radost. Na víkend mám slíbenou domácí vinnou klobásu. K tomu bude kočičák a hruškový kompot.:))
od: Gandalf
pro: Mission_Failed
09.12. 09:48
co je to kočičák?
od: PiTRiS
pro: Gandalf
09.12. 10:02
hovno od kočky (jakože vážně, aspoň tam odkud pocházím :))
od: Gandalf
pro: PiTRiS
09.12. 10:16
no, odkud pocházím já to znamená úplně to stejný právě.
od: PiTRiS
pro: Gandalf
09.12. 10:21
jiný kraj, jiný mrav, holt všude si pochutnávají na něčem malinko jiném, nesuďme ho... :D :D
od: JaVa
pro: PiTRiS
09.12. 10:31
od: blackfox
pro: PiTRiS
09.12. 10:32
inspirace desťovými hovními recepty
od: dew
pro: JaVa
09.12. 12:26
to zeli je namrdane primo do brkase? ufff... a pry ze "ale i samotný s mlékem je v naší rodině oblíbenou zimní večeří", tak to radsi ty kocici hovna. :)
od: renus
pro: JaVa
09.12. 15:11
co je to lepenice?
od: JaVa
pro: renus
09.12. 15:58
¯\_(ツ)_/¯
od: Mission_Failed
pro: dew
09.12. 17:00
Ten recept od JaVy je rozmočená blbost.

Nejlepší je orestovat cibuli na slanině/špeku a pak na tom nechat zesklovatět zcezené kysané zelí. Šťouchneš nahrubo s vařenýma bramborama. Žádné mokré dušené zelí našťouchané s bramborama na bláto.

Podle chuti do toho nasekáš petrželovou nať, nebo pažitku a přidáš kmín, pepř, sůl. Je to super třeba i v pekáči zapéct.

btw: nepsal jsi nějakou dobu zpět, že u vás vaříte segedín "na bílo"? :p
od: panta
pro: Azeroth
09.12. 19:36
No...já teda nevim, ale samotná brokolice se solí ti chutná spíš proto, že je to slaný a samo o sobě to žádnou chuť nemá (a je šumafuk, jak to uděláš). Brokolice je trendy bullshit, kterej sám o sobě nemá žádnou chuť a musíš tam tu chuť dotlačit kořením no :)

Nicméně teda já miluju třeba syrovej květák se solí, to jsem schopnej sežrat klidně celou palici...s brokolicí to samý si teda nelajsnu :)
od: Oneiros
pro: panta
09.12. 19:47
Tak jako spatřit brokolici a pak ji vyvalet v rozpálený masle a osolit, je super, jestli chceš říct, že to nemá chuť, tak už nevím. I jen blansirovana brokolice osolena má chuť. Sůl ji zvýrazňuje. Květák v tomhle stavu mi třeba nechutná, to je tak na řízek, brokolice je jemnější
od: PiTRiS
pro: panta
09.12. 19:49
eh, zrovna brokolice má chuť i sama o sobě a sůl to fakt jen vytáhne víc navenek :) u květáku bych souhlasil, ten je meh :/
od: panta
pro: PiTRiS
09.12. 20:15
No asi je fakt, že květák mi asi chutná kvůli soli a textuře spíš, než že by měl bůhvíjak výraznou chuť no :)
od: renus
pro: panta
09.12. 20:27
struktuře? :)
od: philizor
pro: Mission_Failed
09.12. 21:18
jak je mozne, ze se nezeblijes uz jenom z toho nazvu?
od: Leefo
pro: panta
10.12. 16:53
nesmysl. Co se tyce chuti, tak sis to asi spletl s ledovym salatem a co se tyce trendovosti, tak tomu se rika avokado. Brokolice byla trendy mozna tak pro moji mamu.
od: mightning
pro: panta
10.12. 17:00
viz leefo, brokolice byla trendy tak v dobe receptovych kalendaru od frekvence 1
od: PiTRiS
pro: panta
10.12. 17:00
struktura květáku je přesně to proč ho nemám rád... společně s absencí/divnou chutí je to konečná. ten fakt ne...
od: zila
pro: PiTRiS
10.12. 20:07
A přitom tvoje matka má květák plný mrdky a jak si čvachtá.
od: PiTRiS
pro: zila
10.12. 20:46
jakože vlasy? nebo čemu se tam u vás na východě takhle říká? :D
od: Nightmare
pro: Leefo
11.12. 15:22
trendy netrendy,neni porad brokolice "super" zdrava ?
od: Leefo
pro: Nightmare
11.12. 15:49
brokolice je zdrava. Nevim, co znamena super zdrava, super-potraviny jsou mytus a marketing. A jako se vsim znamena, co s ni udelas. Treba z toho tvyho receptu moc zdrave nevychazi. Asi podobne jako rajce v 3 patrovym cheeseburgeru.
od: bigfutus
pro: Leefo
11.12. 21:25

od: mightning
pro: all
04.12. 11:52
mno, konecne me zacal srat teflon (posledni dve teflonove panve uz jdou pomalu do hajzlu a dalsi kupovat nechci), posledni dobou delam vsechno na cast iron panvi, ale pry neni dobre v tom delat kysele veci (rajcatove omacky a tak podobne).. co byste doporucili za matros na druhou panev? nerez? maso nedelame vubec, takze spis na ty veci typu rajcata, na ktere se nehodi litina? klidne hodte i tipy, neco tak 26-28cm, poradne silne dno at se to nezkrouti a radsi vyssi
od: Neod
pro: mightning
04.12. 12:58
z makra hlinikova panev tarrington. varim na ni doma, je skvela a nestoji moc.
od: zila
pro: mightning
04.12. 13:26
Kamenina ftw.
od: angelripper
pro: mightning
07.12. 21:50
mno, litina je na rajčata ok, obecně se říká, že kyselý suroviny z ní můžou převzít kovovou příchuť, ale to se mi nikdy nestalo - větší problém je, že ti můžou narušit nepřilnavou vrstvu na pánvi, ale pokud je dobře zajetá, nebál bych se toho. asi bych v ní teda nedělal pět hodin rajčatovou omáčku, žejo :) obecně nemám rád hliník ani kameninu, ale na podobný účely jsem nedávno koupil smaltovanej litinovej hrnec (doporučil mi ho tady fanatic) a jsem nadmíru spokojenej - právě mi na plotně už pár hodin bublá boloňská omáčka. je maximálně univerzální, dělám v něm v podstatě všechno. jestli chceš spíš pánev, mrknul bych po železný - má podobný vlastnosti jako litina.
od: angelripper
pro: mightning
07.12. 21:53
a nerez je fajn, ale všechno se ti bude okamžitě připalovat... jako náhrada teflonu to vůbec nefunguje :)
od: mightning
pro: angelripper
09.12. 15:22
dik za rady. hlinik se mi nejak nezda a kamenina je uz prave takovej ten povrch co nechci - zapomnel jsem to predtim napsat, ale preferuju neco bez nejakejch specialnich povrchu, ktery se za dva roky odrou, radsi bych koupil neco co vydrzi plus minus navzdy...

smalt neni spatnej napad, ale na panev se mi mozna vic libi to zelezo... neco o tom prectu :)

od: Leefo
pro: all
07.12. 15:29
Burger bar Lafa ve Václavské (kousek z Karlova náměstí) můžu vřele doporučit. Číšník evidentně majitel. Burger skvělý, hranolky perfektní, domácí pivko taky příjemně překvapilo.
od: angelripper
pro: Leefo
07.12. 21:46
to bych sám neobjevil, dík za tip!
od: Gandalf
pro: Leefo
07.12. 22:29
taky dík

od: woyta
pro: all
05.12. 19:24
https://www.youtube.com/watch?v=ZpfaCiBtmOc

wtf co je tohle cooking channel :D
od: panta
pro: woyta
06.12. 02:02
To je epic as fuck :D <3 dík
od: panta
pro: woyta
06.12. 02:03
https://www.youtube.com/watch?v=_DffS-i6Ksw

První segment mě poslal smíchy regulérně pod stůl :D Boží :D teď neusnu :D :D pičiiiiii
od: panta
pro: woyta
06.12. 02:05
Breakdown baton :D wtf :D
od: panta
pro: woyta
06.12. 02:06
rekt scepter :D comeoooon
od: fanatic
pro: panta
06.12. 07:38
to znam, nejlepsi jsou ty songy na konec.

btw blueberry scones podle nej jsou top
od: zila
pro: woyta
06.12. 09:29
Heh...tak to je boží ovšem:)
od: Leefo
pro: woyta
06.12. 12:20
:DDDDDDDDDDDDD
od: dew
pro: woyta
06.12. 12:29
rozinky pobavily nejvic :DD
od: Leefo
pro: woyta
06.12. 12:31
zdaleka nejlepsi - modified ramen, episode 80, umiram
od: Oneiros
pro: woyta
06.12. 12:43
To je pecka channel :D
https://youtu.be/iqhJvadqtAc
od: vrennatic
pro: Leefo
06.12. 12:43
Modified ramen je bozi, co vsechno narval do sesti minut, se mi ani nechtelo verit :).
od: Mleako
pro: woyta
06.12. 12:52
Tak dík no, chtěl jsem po obědě sepsat pár stránek dizertačky a místo toho koukám na vaření:)
od: Leefo
pro: vrennatic
06.12. 14:18
e67 - Naturopathic Quesadillas :D
od: Leefo
pro: panta
06.12. 14:20
to je btw epizoda predevsim pro tebe :D
od: Mleako
pro: Leefo
06.12. 14:27
Já to vzal od jedničky a Grilled Cheese je taky super. Recept o hovně, ale instruktáž skvělá :))

https://www.youtube.com/watch?v=HuC5JgIW-9U&list=PLE4Xo75gvAuHBMiSLwy8fEujUN4mbx409&index=4
od: PiTRiS
pro: vrennatic
06.12. 14:52
nevím proč, ale mám chuť si dát nudle po včerejším chlastání :D
od: LukKe
pro: Leefo
06.12. 14:58
tvl.. howtobasic cooking :)) ta quesadilla je husta
od: blackfox
pro: woyta
06.12. 15:12
heh, tenhle channel už se musel několikrát objevit, moc nechápu to překvapení tady :))
od: woyta
pro: panta
06.12. 20:59
od: LukKe
pro: woyta
06.12. 22:03
omfg :D to je genius
od: angelripper
pro: blackfox
07.12. 21:45
asi tak, no... to je regular car reviews foodie scény :)
Oblíbené jídlo, lahůdky, pokec pro gurmány atp.
Vytvořeno26. prosince 2015 22:43
AutorBroER
Moderátor2/D